Espresso House

Kauppakeskuksen katutaso

TARINAMME
Espresso Housen tarina sai alkunsa kahden opiskelijan, Charles ja Elisabet Askerin, halusta löytää itselleen mieluinen ajanviettopaikka. He avasivat Lundin Kyrkogatanille pienen kahvilan, joka sai inspiraationsa italialaisesta kahvikulttuurista ja olohuonemaisesta miljööstä. Sittemmin tuosta pienestä kahvilasta on kasvanut Pohjoismaiden suurin kahvilaketju, jolla on lähes 500 kahvilaa viidessä eri maassa: Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja viimeisimpänä myös Saksassa.

Reilussa parissa kymmenessä vuodessa olemme ehtineet valloittaa monien kahvin ystävien sydämet – ja Suomessa menestystarinamme on vasta alussa! Avasimme ensimmäisen kahvilamme Kampin kauppakeskukseen vuonna 2015 ja siitä lähtien olemme laajentuneet pääkaupunkiseudun lisäksi ympäri Suomea. Olemme iloisia siitä, kuinka hyvin vieraamme ympäri Suomea ovat ottaneet meidät vastaan ja ylpeitä, että saamme tarjota heille maailman parhaan kahvinautinnon vuoden jokaisena päivänä.

KULTTUURI JA ARVOT
Me Espresso Housella rakastamme työntekoa, mutta töitä tehdään pilke silmäkulmassa – meillä saa pitää hauskaa! Olemme ylpeitä kulttuuristamme ja sen ytimessä ovat arvomme:

Vieraamme tulevat aina ensimmäisinä
Rakastamme aloitteellisuutta ja vastuunottoa
Puhumme toistemme kanssa, emme toisistamme
Meillä on hauskaa töissä, samalla kun teemme loistavaa tulosta
Haluamme toistemme parasta!

Arvomme ovat lähtöisin työntekijöiltämme ja elämme niitä päivittäin todeksi – ne ovat toimintamme ydin. Vaikka olemmekin kunnianhimoinen porukka, välitämme toisistamme ja meillä on aidosti hauskaa töissä!

Palvelemme
Ma-Pe 9-19
La 9-17
Su 11-16

| https://fi.espressohouse.com/

Kaikki liikkeet