Palaa takaisin

Joulu pakettiin Akselista

Akselissa on monipuolinen valikoima erilaisia liikkeitä, joista löytyy joulumuistamiset koko suvulle sekä joulutunnelmaa myös omaan kotiin.

Lastentarvike Pikku Tipu on pienten lasten ja pienokaisia odottavien perheiden lahjatalo. Pikku Tipun valikoimasta löytyy kaikki tarvittava äitiysvaatteista lastenvaatteisiin sekä tuttipulloista leluihin. Muodin ja pukeutumisen erikoisliikkeet DressmannHinee, Kekäle, Lindex, Luhta Brand Store ja NewYorker tarjoavat lahjaideoita koko perheelle. Akselissa on myös jalkineiden erikoisliike Click Shoes, jossa on runsas valikoima sisä- ja ulkokäyttöön sopivia lahjaideoita. Koruja, kelloja ja koriste-esineitä löytyy Suomen suurimmasta kello- ja jalometallialan ketjuyrityksestä Kultajousesta.

Monipuolisen ja kattavan puhelin-, tabletti- sekä tietokonevalikoiman sekä viihdepalvelut laitteisiin löytää Elisalta ja DNA:lta.

Kahviloista Sitruunapisarasta, Ramin konditoriasta sekä Espresso Housesta voi poimia parhaat herkut juhlapöytään. Clas Ohlsonin, Paperikuun ja Taito Shopin tuotteilla luo joulutunnelmaa kotiin tai hankkii varmasti mieluiset joulumuistamiset.

Lahjakortti on myös oiva joulumuistaminen läheiselle. Lahjakortin voi hankkia esimerkiksi Akselin ravintoloihin Rax Pizzabuffettiin ja Subwayhin sekä keilailu- ja viihdekeskus Keilakukkoon, Teatteriravintola ILOon tai Specsaversiin. Muistathan myös, että Akselissa palvelee Mikkelin taidemuseo, josta voi kätevästi ostaa pukinkonttiin esimerkiksi museokortin.

Voit tutustua liikkeiden joululahjaideoihin täältä.

Muistathan myös piipahtaa kauppakeskuksessa, Akselin joulunavauksessa lauantaina 27.11.2021. Lue lisää joulunavauksesta. 

Tervetuloa turvallisesti jouluostoksille kauppakeskus Akseliin!