Palaa takaisin

Kesän juhlasesonki alkaa nyt

Akselista löydät monipuolisen valikoiman erilaisia liikkeitä, joista saat kaiken onnistuneisiin kesän juhlahetkiin.

Mikäli juhlapukeutuminen aiheuttaa päänvaivaa, niin muodin ja pukeutumisen erikoisliikkeet palvelevat sinua. Dressmannin, Kekäleen, Hineen, Lindexin ja NewYorkerin henkilökunnat auttavat juuri sinulle oikean juhlaasun löytämisessä. Lasten juhlavaatteet löydät niin paikallisesta Lastentarvike Pikku Tipusta kuin Lindexiltä. Asukokonaisuus on hyvä täydentää Click Shoesin juhlakengillä sekä Kultajousen koruilla. Muistathan myös juhlalookin kruunun eli kampauksen, joka on hyvä laittaa kuntoon Akselin Voxyhair-kampaamossa.

Juhlittavalle lahja voi löytyä esimerkiksi Elisalta tai DNA:lta, josta nappaat mukaasi uusimpaa teknologiaa vaikkapa tabletin tai kuulokkeiden muodossa. Myös Kultajousen korut ovat suosittuja lahjoja. Olethan huomioinut, että Keilakukon tai Teatteriravintola ILOn lahjakortti tai Taidemuseo-vierailu voi olla mieluisa lahja lahjansaajalle.

Kutsukortit juhliin sekä onnittelukortit ostat kätevästi Akselin Paperikuusta. Kortin voit askarrella myös itse ja tähänkin tarvikkeet löydät Paperikuusta. Mikäli pohdit tarjottavaa juhliin, sinua attaa Kahvila Sitruunapisara sekä Ramin konditoria. Sitruunapisara on tunnettu maukkaista voileipäkakuistaan ja Ramin konditoria upeista kakuistaan.

Voit tutustua liikkeiden kesän juhlavinkkeihin ja -tarjouksiin täältä.

Tervetuloa juhlaostoksille Kauppakeskus Akseliin!