Palaa takaisin

Kulman Komeimman Kirjo - Maunon löytöjä

Mikkeliläinen mäyräkoira Mauno Antero poikkesi kauppakeskuksessa helteisenä tiistaipäivänä viilentymässä ja tutustumassa alennusmyynteihin ja herkkuihin. Luhdan myymälässä ja Heinäsaaren Herkkupuodissa sai Mauno kaupan päälle rapsutukset. 


Luhdan
myymälässä oli runsaasti esillä alennustuotteita sekä miehille ja naisille. Ei kuitenkaan koirille, joten tällä kertaa katseltiin lähinnä miesten valikoimia. Kenkiä, housuja, paitoja ja ulkoiluun sopivia vaatteita oli raikkaissa väreissä. 


Mauno ei voinut välttyä herkullisilta tuoksuilta, ja jäljet johtivatkin Ramin Konditoriaan. Tilaukset ja maksut hoidettiin sisällä, mutta kesäisesti kahvit juotiin ulkoterassilla. Hyvää oli palvelu, sillä Mauno sai kupillisen raikasta vettä, jonka jälkeen jaksoi taas tututustua kauppakeskuksen tarjontaan. 

Kolmantena etappina Maunolla isäntineen oli Heinäsaaren Herkkupuoti, jossa tuoreet piirakat kävivät mukavasti nenään. Mauno tutustui myös myymälän viljatuotteisiin, mausteisiin, mehuihin ja muuhun runsaaseen herkkuvalikoimaan.

Mauno näytti nauttivan vierailustaan, joten Akseliin saattaa parivaljakon tie viedä toistekin.