Palaa takaisin

Syysloman menovinkit Kauppakeskus Akseliin!

Syysloma on täynnä hauskaa tekemistä Kauppakeskus Akselissa ja luvassa on monenlaisia tapahtumia koko perheelle.

Yksi syysloman kohokohdista on Mikkelin Pallokissojen "Liikkuvat kissat" -tapahtuma ma-ti 21.-22.10. Akselin K1 pohjakerroksessa. Lapset pääsevät purkamaan energiaa hauskalla aktiivisuusmatolla ja tutustumaan seuran toimintaan. Lue lisää tapahtumasta

Perjantaina 25.10. klo 17-23 Mikkelissä vietetään Museoiden yötä, jolloin Mikkelin Taidemuseo Akselin 2. kerroksessa on avoinna iltaan asti. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia kulttuurista ja taiteesta illan hämärässä. 
Museoiden yönä myös Akselin kahvilat ja ravintolat palvelevat seuraavasti: 
Espresso House klo 19 saakka 
Rax Pizzabuffet klo 19 saakka 
Luckiefun's sushibuffet klo 20 saakka
Ramin Konditoria klo 23 saakka (pidennetty aukioloaika) 

Syyslomalla kannattaa suunnata Keilakukkoon, joka tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle. Keilailu on täydellinen tapa viettää aktiivinen lomapäivä ystävien tai perheen kesken. Keilakukossa on myös mahdollisuus herkutella, joten keilaamisen lomassa voi nauttia virvokkeita ja pikkupurtavaa. 

Lisäksi syysloman aikana Akselissa toimii Susanne Popup-myymälä 17.-31.10., josta löydät ajattomia naisten vaatteita heidän omalla maahantuonnillaan.

Syyslomalla teet löytöjä syksyyn ja Halloweeniin Akselin monista liikkeistä, mm. Lindex, Normal ja Paperikuu tarjoavat hauskoja Halloween koristeita ja asuja. 

Tule tekemään ostoksia ja nauti syysloman tunnelmasta, tervetuloa Akseliin!