Palaa takaisin

Topi päivitti opiskelijan vaatekaappinsa Akselissa – liikkeissä nyt runsaasti tarjouksia!

Topin vaatekaappi kaipasi päivitystä kesän jälkeen ja opiskelujenkin taas startatessa. Hän suuntasi Akselin liikkeisiin, joista mukaan tarttuikin nuoren opiskelijan vaatekaappiin sopivia vaatteita. 

Ensimmäisenä Topi shoppaili Jack & Jonesissa, jossa olikin hyviä tarjouksia. Laajasta valikoimasta löytyi mm. printtipaitoja ja t-paitoja eri väreissä, college-paitoja, huppareita, perussukkia, farkkupaitoja, syystakkeja, poolopaitoja ja trendikkäitä farkkuja. Topin huomion herätti myös tarjous, jolla saa t-paidan, yläosan ja farkut yhteishintaan 100 €, tai  80 €, jos valitsee farkkujen sijaan muut housut. 

Kehuja Topilta sai myös liikkeen perällä sijaitseva näyttö, josta pystyy valitsemaan itselle sopivan tuotteen koko Jack & Jonesin valikoimasta, maksaa sen kassalla, jonka jälkeen se toimitetaan postitse. 

Seuraavaksi Topi suuntasi Click Shoes -liikkeeseen, jossa oli reippaita tarjouksia alkusyksyyn. Liikkeen valikoimissa oli mm. uusia Riekerin malleja, nahkaisia tennareita sekä klassisia Converseja useissa eri väreissä. Myös ergonomisia paljasjalkakenkiä oli edulliseen hintaan. Runsas Sketchersin ja Bugatin sekä myös naisten tennareiden valikoima sai Topilta kiitosta. Siistejä nahkakenkiä oli miehille puoleen hintaan ja maihareitakin löytyi syksyisempiin keleihin. 

Viimeisenä Topi vieraili DNA:n liikkeessä, jonka palvelu sai häneltä runsaasti kehuja. Elokuussa liikkeessä tarjouksessa on mm. uusia Samsung Galaxy -sarjan kännykkämalleja ja tabletteja sekä Honorin mobiileja. Koko Applen tuoteskaala – iWatchit, iPhonet ja iPadit – kuuluu liikkeen valikoimiin, ja niistäkin osa on elokuussa tarjouksessa. Myös älykelloja, kännyköiden näytönsuoja ja muita lisäosia on DNA:ssa runsaasti. Pelitarvikkeita etsivät löytävät liikkeestä esimerkiksi pelikuulokkeita tai PlayStationin 5: ohjaimia. Elokuussa liikkeessä on lIttymäasiakkaille myös viihdeboksitarjous. 

Tutustu Topin vierailun Akselissa sekä hänen mietteisiinsä Akselin Instagramista. 

Tervetuloa Akseliin hyödyntämään elokuun upeat tarjoukset!